LİSE ÖĞRENCİLERİMİZ KULÜPLERİNİ SEÇİYOR

9 ve 10. sınıf öğrencilerimize yönelik  sosyal etkinlik kulüplerinin tanıtımları 24 Eylül Perşembe günü online olarak gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz, yıl boyunca aktif olarak çalışacakları kulüpleri seçebilmek için öğretmenleri tarafından özenle hazırlanan sunumlarla kulüplerin amacı ve faaliyet alanları hakkında bilgilendirildiler. Bu kapsamda öğrencilere 13 kulübün tanıtımı yapıldı:

1)  Kültür Kulübü

2)  Yazılım Kulübü

3)  TEDed Kulübü

4)  Anatomi Kulübü

5)  Akıl Oyunları Kulübü

6)  MUN (Model United Nations) Kulübü

7)  Dünya Sanat Tarihi Kulübü

8)  Bilişim Kulübü

9)  GC  (Global Citizenship) Kulübü

10)   Orkestra Kulübü

11)   Matematik Kulübü

12)   DI ( Destination Imagination) Kulübü

13)   Fotoğrafçılık Kulübü,

Öğrencilerimizin beğenilerine sunulan pek çok kulüp çalışmasının amacı; ilgi alanları doğrultusunda kendi potansiyel ve yeteneklerini keşfedecekleri, yaratıcılıklarını arttıracakları, yeni hobiler edinebilecekleri, planlama ve organizasyon becerilerini geliştirebilecekleri çalışma imkanı yaratmaktır.

Kulüp öğretmenlerimizin görsel sunumlarla desteklediği tanıtımları neticesinde öğrencilerimiz 27 Eylül 2020 Pazar gününe kadar ilgi alanları doğrultusunda seçimlerini tamamlayacaklar.

#herkulüpfarklıbirdünya

#sosyaletkinlikler