LİSE YAZILIM KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİMİZ KODFL YARIŞMASINDA 3. OLDU!

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi Yazılım Takımımız “Nebula”, Kocaeli Fen Lisesinin düzenlediği Kocaeli Liseler Arası Yazılım Kodlama Yarışması KODFL’ye katıldı. Takımımız 22 okulun katıldığı yarışmada 3.’lük elde etti.

29 Şubat 2020 Cumartesi günü Lise Yazılım Kulübü öğrencilerinin oluşturduğu yazılım takımımız Nebula, Kocaeli Fen Lisesi tarafından düzenlenen Yazılım Kodlama Yarışması KODFL’ye katıldı. 9. sınıf öğrencimiz Cem EKE ve 10. sınıf öğrencimiz Can Badem dört saat boyunca verilen problemleri ve görevleri oluşturdukları yaratıcı algoritmalar ve yazdıkları kodlarla çözmeye çalıştılar. 22 okulun katıldığı yarışmada 1083 puanla 3. oldular. 3.lük ödülü 500 TL’yi kazanan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.