MATEMATİK ÖĞRETMENLERİMİZ HİZMET İÇİ EĞİTİMDE

TED Kocaeli Özel Ortaokulu Matematik Öğretmenleri TED Üniversitesi’nde Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi tarafından organize edilen hizmet içi eğitime katıldı.

TED Kocaeli Özel Ortaokulu Matematik Öğretmenleri Çağla Arabacı, Hamit Çökerdenoğlu, Pınar İncirkuş ve Selin Çolak; 15- 16 Aralık 2018 tarihinde TED Üniversitesinde Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Zerrin Toker tarafından gerçekleştirilen Öğretim Materyali Geliştirme ve Kullanma Çalıştayı’na katıldı.

Cumartesi ve pazar olmak üzere 6 oturum süren eğitimde öğretmenler, TED İzmir, TED İstanbul, TED Antalya, TED Atakent, TED Bodrum, TED Bursa, TED Alanya, TED Denizli, TED Ege, TED Aliağa okullarının ortaokul matematik öğretmenleri ile grup çalışması yaparak “Büyük Fikir”ler üzerine öğretim materyalleri geliştirdiler.