“MİNİ MİNİ BİRLER DOĞAL TARIMDA”

TED Kocaeli Koleji öğrencileri, tarımı, doğayı ve insanla tarım arasındaki ilişkiyi daha iyi kavrayabilmeleri, tarımsal üretim süreçlerini daha yakından gözlemleyebilmeleri amacıyla düzenlenen doğal tarım etkinliğine başladı.

TED Kocaeli Koleji 1. sınıf öğrencileri ile başlayıp 2. 3. ve 4. sınıf öğrencilerimiz ile devam edecek olan projemizde; öğrencilerimize tarımın ve toprağın değerini anlatmak, tarım sevgisini aşılamak amacıyla yola çıktığımız tarım faaliyetlerimiz başlatıldı. Projemiz kapsamında öğrencilerimiz tarımda kullanılan malzemeleri öğrenme, ekin ekme ve biçme fırsatı bulacaklardır. Projemizde düzenleyeceğimiz faaliyetler sayesinde topraktan, bahçeden uzaklaşan çocuklarımıza tarım konusunda farkındalık sağlamayı, yeşili, toprağı, tarlayı sevdirmeyi, ve onlarla iç içe bir yaşam felsefesi aşılamayı hedefliyoruz.