MİNİK KARDEŞLERLE KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ

TED Kocaeli Koleji İlkokul öğrencileri, okulun ana sınıfı öğrencilerine kitap okudular.

TED Kocaeli Koleji, ilkokul öğrencileriyle birlikte yeni bir uygulamaya başladı. İlkokul 2, 3 ve 4. sınıf öğrencileri ana sınıfı öğrencilerine pazartesi ve cuma günleri kitap okumaya başladı. Etkinlik kapsamında öğrencilerin birbirleriyle olan iletişiminin geliştirilmesi ana hedef olarak belirlendi.

BİRİNCİ SINIFLA DEVAM EDECEK

25 dakika süren etkinlik boyunca TED Kocaeli Koleji İlkokul öğrencileri “topluluk önünde okuma”, ana sınıfı öğrencileri de “dinleme becerileri” kazanımlarına yönelik çalışmalar gerçekleştirmiş oluyor. TED Kocaeli Koleji ana sınıfı ve ilkokul sınıf öğretmenlerinin rehberliğinde başlatılan “KÜÇÜK KARDEŞLERİMİZE KİTAP OKUYORUZ” projesi ikinci dönemde de anlamlı okumaya geçecek olan 1. sınıf öğrencileriyle devam edecek.