MİRA ÖZTÜRK CİMNASTİKTE TÜRKİYE BİRİNCİSİ

TED Kocaeli Koleji 2. sınıf öğrencilerinden Mira Öztürk, Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı Genel Müdürlüğü tarafından 21-22 Nisan 2018 tarihlerinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Birinciliği Yarışmalarında, bireyselde Türkiye 1.si oldu.

Sakarya’da 21-22 Nisan 2018 tarihlerinde Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Birinciliği Yarışmalarında TED Kocaeli Koleji 2/C sınıfı öğrencilerinden Mira Öztürk, Artistik Cimnastik Kategorisinde Türkiye 2.si oldu. Ayrıca takım olarak da Türkiye Üçüncülüğü elde ettiler.

TED Kocaeli Koleji olarak, Mira ÖZTÜRK’ü ve antrenörü Taha Anıl ŞİMŞEK’I tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.