MUN Kulübü Çalışmalarına Başladı

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi MUN (Model United Nations) Kulübü 4.yılında, danışman öğretmenleri Türkan Yaman ve Buket Ertür Tuna rehberliğinde  2020-2021 öğretim yılı kulüp faaliyetlerine, kulüp başkan ve başkan yardımcısı seçimlerini yaparak başladılar.

2020-2021 öğretim yılında MUN kulübüne aday öğrenciler, geçen yıldan MUN tecrübesi edinmiş olan kulüp öğrencileri tarafından mülakata alındılar. Mülakatlar ve yazılan makalelerin değerlendirilmesi sonucunda kulüp kriterlerine uygun olan öğrenciler tespit edilerek, kulübün üyesi olarak çalışmalarını sürdürmeye hak kazandılar.

Dünya vatandaşı olmaya aday 19 MUN kulübü öğrencisi 8 Ekim 2020 Perşembe günü başkan adaylarının kendilerini tanıtmalarının ardından gerçekleşen kapalı oylama ile 10. Sınıf öğrencilerimizden Irmak Ünsal’ı kulüp başkanı, İpek Pehlivan’ı başkan yardımcısı olarak seçtiler. Tüm öğrencilerimize kulüp çalışmalarında başarılar diliyoruz.