MUN KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİMİZ ULUSLARARASI ATOM ENERJİSİ SEMPOZYUMUNA KATILDILAR

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi MUN (Model United Nations) Kulübünden dört öğrencimiz 24 Şubat 2021 tarihinde, Chicago – Francis W. Parker School tarafından düzenlenen sempozyuma çevrim içi olarak katıldılar.

MUN Kulübü 9 ve 10. sınıf öğrencileri, “International Atomic Energy; debating the rise of nuclear power in the year 1984 (Uluslararası Atom Enerjisi; nükleer gücün 1984 yılındaki yükselişinin tartışılması)” başlıklı sempozyuma katıldılar.

Sempozyuma 5 ülkeden yaklaşık 70 delege katıldı. Öğrencilerimiz Zeynep Sandık Norveç, Baha Eren Fırat Singapur, Zeynep İrem Aygün Senegal ve Öykü Demirci Sudan delegesi olarak sempozyuma katılarak dünyanın farklı ülkelerinden katılım sağlayan diğer delegeler ile ortak bir çözüm önergesi üzerinde çalıştılar.

Konferansa Türkiye’den katılan tek lise olarak, okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilerimizi ve kulüp çalışmalarında öğrencilerimizi yönlendirip, destekleyen öğretmenlerimiz Türkan Yaman ve Buket Ertür’ü tebrik ediyoruz.

#TED
#türkeğitimderneği