MUTFAKTA BİRİLERİ VAR!

TED Kocaeli Koleji öğrencileri; okul mutfağında sınıf öğretmenleri eşliğinde kurabiye hazırladı. Kendi elleriyle şekil verdikleri kurabiyeleri hazırlamak, öğrenciler için eğlenceli bir deneyim oldu.

TED Kocaeli Koleji İlkokul 1, 2 ve 3. sınıf öğrencileri Ekoloji etkinlikleri kapsamında “Mutfakta Birileri Var!” etkinliklerini gerçekleştirdiler. Sınıf öğretmenleri eşliğinde mutfak etkinliğine katılan öğrenciler, kendi elleriyle yoğurdukları kurabiye hamurlarını çam ağacı, kalp, çiçek, tavşan, çocuk kalıplarından istedikleriyle şekillendirdikten sonra fırına verdiler.   Mutfakta alınması gereken güvenlik tedbirleri ve hijyen başlıklarına da değinilen ders, öğrencilerin kurabiyelerini yemeleriyle tamamlandı.