NİLGÜN ÇELEBİ İLE 5. KİTAP HAFTASI MASAL SAATİ ETKİNLİĞİNİN AÇILIŞI YAPILDI

TED Kocaeli Koleji Geleneksel 5. Kitap Haftası “Masal Saati Etkinliği” açılışı okulumuz Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdürü Sayın Nilgün Çelebi ile gerçekleşti.

Kurucu Temsilcimiz ve Genel Müdürümüz Sayın Nilgün Çelebi, TED Kocaeli Koleji 5. Kitap Haftası “Masal Saati Etkinliği” açılışını Anasınıfı, 1 ve 2. sınıf öğrencilerimizle gerçekleştirdi. Julia Donaldson tarafından kaleme alınan “İyi Yürekli Dev Memo” hikayesini anlatan Sayın Nilgün Çelebi, öğrencilerimize keyifli bir anlatı gerçekleştirdi. Masal Saati Etkinliğimiz öğrencilerimizin Nilgün Hanım’a kendi hazırladıkları teşekkür kartlarını sunmaları ile sonlandı. Nilgün Hanım’a katılımı için teşekkür ediyor, öğrencilerimize birbirinden değerli anlatıcılarımızla hafta boyunca devam edecek masallarla dolu keyifli bir hafta diliyoruz!