ÖĞRENCİLERİMİZ “YGA-DEEP DIVE & INNOVATION CAMP” PROGRAMINA SEÇİLDİ

TED Kocaeli Özel Ortaokulu öğrencileri Deniz Berra TUĞRUL ile Naz Aleyna AYDIN, YGA’nın yürüttüğü,  7. sınıf öğrencilerine özel olarak geliştirilmiş uluslararası bir program olan “Global Impact Middle School Discovery Hub” programını başarı ile tamamlayarak “Deep Dive & Innovation Camp” programına seçildiler.

TED Kocaeli Özel Ortaokulu öğrencileri arasından başvuran ve kabul edilen beş öğrencimizden, programa katılmaya karar veren üç öğrencimiz YGA’nın yürüttüğü “Global Impact Middle School Discovery Hub” programını başarıyla tamamladılar. Kasım 2019 ile Ocak 2020 tarihleri arasındaki 10 haftalık online sosyal inovasyon programında YGA hayal ortakları ile mezunlarından öğretiler alan öğrencilerimiz ilgi alanlarına göre seçtikleri sınıflarında 20’nin üzerinde görevi tamamladılar. Süreç değerlendirmeleri sonucunda, öğrencilerimiz arasından Deniz Berra TUĞRUL ve Naz Aleyna AYDIN “Deep Dive & Innovation Camp” programlarına seçildiler. Öğrencilerimize liderlik serüvenlerinde başarılar dileriz.