ÖĞRENCİMİZ AZRA BEGÜM UMUT’UN TÜRKİYE YÜZME ŞAMPİYONASI’NDAKİ DERECELERİ

20-24 Aralık 2020 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen Türkiye Arena Kulüpler Arası Kısa Kulvar Genç, Açık Yaş ve Yıldızlar Yüzme Şampiyonası’nda yarışan öğrencimiz Azra Begüm UMUT başarıları ile bizleri gururlandırdı.

21 Aralık 2020 Pazartesi sabahı gerçekleştirilen yarışlarda 10. sınıf öğrencimiz Azra Begüm, 200 metre Sırtüstü branşında 02.12.87 derecesiyle yaş kategorisi Türkiye 1.si ve açık yaş kategorisinde Türkiye 3.sü oldu.

Final yarışmasında ise öğrencimiz 200 metre Sırtüstü branşında 02.12.38 derecesiyle yaş kategorisi Türkiye 2.si ve açık yaş kategorisinde Türkiye 3.sü oldu.

TED Kocaeli Koleji olarak öğrencimizi, antrenörünü ve kulübünü tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.