PROJELER

Öğrencilerimizin bireysel olarak belirlenen bir alan veya konu ile ilgili inceleme, bilimsel araştırma basamaklarını takip edebilme, araştırma yapma, görüş̧ geliştirme, yeni bilgilere ulaşma, özgün düşünce üretme ve çıkarımlarda bulunmaları amacıyla düzenlenen çalışmalardır.

Ortaokuldan itibaren uygulanan proje politikamızda temel amaç̧, öğrencilerimize bilimsel çalışma ve akademik dürüstlük becerilerini kazandırmaktır. Öğrencilerimiz projelerini, yıl içerisinde gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında hem arkadaşlarına hem de ailelerine sunum yaparak, sunum becerilerini geliştirirler.

Böylece ulusal ve uluslararası alanlardaki proje yarışmalarına katılarak yeni tecrübeler kazanması ve kazandığı bu tecrübelerin kendine olan güven duygusunu geliştirip, ürün ortaya çıkarma özelliğini desteklenmektedir.

ATATÜRK KÖŞESİ

BAĞLANTILAR