Prof. Dr. Emre Özel TED Kocaeli Kolejinde

Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre Özel TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Bireyin meslek seçme kararı, onun tüm yaşamını etkileyen dönüm noktalarından biridir. Kişinin mesleği onun yaşam biçimi ve toplumsal konumunu belirlediği gibi yaşam enerjisini de etkiler. Doğru meslek seçimi, bireyin meslekleri çeşitli özellikleriyle değerlendirip kendi yetkinlikleri ve istekleri doğrultusunda bir mesleğe yönelmeye karar vermesidir. TED Kocaeli Koleji, öğrencilerin bu süreci sağlıklı bir şekilde geçirebilmesi için alanında uzman kişileri ağırlamaya başladı.

TED Kocaeli Kolejinin ilk misafiri 17 Kasım 2017 Cuma günü 9. sınıf öğrencileri ile buluşan Prof. Dr. Emre Özel oldu. Ortaokul ve lise eğitimini TED Ankara Koleji, üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde tamamlamış olan Özel, halen Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı görevini sürdürmektedir. Prof. Dr. Emre Özel TED mezunu olmanın ayrıcalıklarını ve diş hekimliği mesleği ile ilgili deneyimlerini öğrenciler ile paylaştı.

TED Kocaeli Koleji olarak öğrencilerimizin diş hekimliği ve akademik kariyer ile ilgili merak ettikleri sorulara da cevap veren Sayın Emre Özel’e teşekkür ederiz.