Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesinde “Proje Hazırlama ve Geliştirme” çalışmaları  devam ediyor.

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi Biyoloji Öğretmeni Tuğba Memişoğlu, Coğrafya Öğretmeni Banu Temel ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Fatih Uğur Ataman, 10-11-12 Aralık 2019 tarihlerinde, Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Girişimcilik ve Şirketleşme Takım Lideri Sayın Alican Oflaz tarafından Kocaeli Üniversitesi’nde verilen ‘’Proje Döngüsü Yönetimi “ eğitimine katıldılar. Kocaeli Üniversitesi ve TED Kocaeli Koleji arasında yapılmış olan protokol çerçevesinde Sayın Alican Oflaz okulumuz yönetici ve öğretmenlerine geçen yıl da “ Proje Yazma Eğitimi” vermişti. Öğretmenlerimiz eğitim sonunda kazandıkları deneyim ile öğrencilerimize ulusal ve uluslararası platformlarda başarı sağlayacakları proje çalışmalarına rehberlik edebileceklerdir.