SEN DE EVCİL HAYVANINI GETİR VE TANIT

Anasınıfı 5 yaş grubu öğrencileri evcil hayvanlarını okula getirerek 4 yaş grubu ve diğer arkadaşlarına tanıştırdılar. Projenin devamında sokak hayvanları için mama toplama kampanyasını başlattılar.

“TED Kocaeli Koleji Anasınıfı 5 Yaş grubu öğrencilerimizin, Mart ayı “Dünyanın İşleyişi” temasının “Hayvanlar” ünitesi kapsamında okulumuzda öğrencilerimizin hayvan sevgilerini pekiştirmek ve farkındalıklarını artırmak için 13 Mart 2018 Salı günü, anasınıfı koridorunda “Sen de Evcil Hayvanını Getir ve Tanıt” isimli etkinlik yaptılar. 4 Yaş grubu ve diğer arkadaşlarına evcil hayvanlarının özelliklerini, beslenme alışkanlıklarını paylaşan öğrencilerimiz, etkinlik sonrası öğretmenleri ile beraber sokakta yaşayan hayvanların barınma ve beslenme ihtiyaçlarını düşünerek sohbet ettiler. “Hayatı Sevmek Hayvanları Sevmek ile Başlar- Hayvanları Seviyoruz, Onlara Yiyecek Sağlıyoruz” sloganıyla 30 Mart 2018 Cuma gününe kadar mama toplama kampanyasını yürüttüler. Tüm 5 yaşlarımız el birliği ile kedi ve köpek sokak hayvanları için mama kapları ve barınma yeri tasarladılar. 4 yaşlarımız da mama destekleriyle sokak hayvanlarını önemsemiş oldular.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız