gelecegin-yildizlari-ust

TED Kocaeli Koleji olarak hedefimiz, akademik, kültürel ve sosyal alanlarda çağdaş bir eğitim anlayışı doğrultusunda ülke çapında ve uluslararası düzeyde saygın bir eğitim kurumu olmaktır.

Bu hedefler doğrultusunda gençlerimizin spor alanında kendilerini en iyi şekilde keşfedebilmeleri, geliştirebilmeleri ve hayallerindeki başarıları kazanmaları yolunda, ülkenin en iyi spor okullarından “Geleceğin Yıldızları” iş birliği ile düzenlenen Multi Sport Academy ile spor alanında bugüne kadar gerçekleştirilmeyen mükemmel bir eğitim anlayışını kentimize getiriyoruz.

Geleceğin Yıldızları ile birlikte geliştirilen “Multi Sports Academy”de, çocuklarımızın örnek alabileceği liderlik özelliklerine sahip koçlarla birlikte dinamik; eğitici ve eğlenceli ortamlar oluşturuluyor. Çocuklarımıza pek çok alanda kendilerini geliştirme fırsatı sunuyor; iyi dinleme, empati kurma, kendini doğru ifade etme gibi özellikleri de kazandırmaya çalışıyoruz.

Kocaeli’de yaşayan 5-13 yaş arası tüm çocuklarımızın katılımına açık olarak düzenlenen “Multi Sports Academy” adlı spor programı basketbol, voleybol, jimnastik ve yüzme dallarında hafta sonu kursları olarak gerçekleşiyor.
Multi Sports Academy;  1 Ekim 2016 – 12 Haziran 2017 tarihleri arasında TED Kocaeli Koleji bünyesinde gerçekleştirilecek. Bu kapsamda okul bünyesinde yapılacak eğitimler Geleceğin Yıldızları kalitesi ile gerçekleştirilerek öğrencilere önemli avantajlar sağlayacak.

Öğrencilerimiz sezonluk kayıt olabilecekler. Kayıt ücreti, kredi kartı ile tek çekimde veya havale yapılarak ödenebilecek.

Kardeşlere %5’er indirim uygulanacak. Kardeşlere %5’er indirim uygulanacak. Çocuklarını her branşta sınırlı kontenjanı olan Multi Sports Academy‘ye kayıt ettirmek isteyen aileler, Multi Sports Academy danışma hattı 05362542895 veya 02163458100 numaralı telefonlardan arayabilir, kayıt formunu bilgi@geleceginyildizlari.com adresine ulaştırabilirler.

Ayrıntılı bilgi için;