SPOR, KÜLTÜR VE SANAT

Öğrencilerimizin gelişim özelliklerini göz önünde bulundurarak onların kişisel ve toplumsal yönden sağlıklı, mutlu iyi ahlaklı ve dengeli bir kişiliğe sahip bireyler olarak yetişmelerinde sanat ve sporun önemli bir yeri olduğuna inanıyoruz.

Bireysel yeteneklerinin ortaya çıkarılması, bilimsel yöntemlerle geliştirilmesi ve yeteneklerinin olduğu alanlarda kişisel gelişimlerine artı değerler kazandırılması ana hedefimizdir.

Bu amaçla öğrencilerimizin ilgi ve istekleri doğrultusunda spor, kültür ve sanat alanlarında hafta arası kulüp çalışmaları, yapılmaktadır.

Bütün TED Okullarında olduğu gibi TED Kocaeli Koleji’nde de spor takımları kurulmuştur.

Bu takımların antrenörleri, daha önce alanlarında profesyonel olmuş ve madalyalar almış sporcular arasından seçilmiştir.

Okulumuzda spor alanında, Basketbol, Voleybol, Yüzme ve Masa Tenisi çalışmaları yapılmaktadır.

ATATÜRK KÖŞESİ

BAĞLANTILAR