TED BURSA KOLEJİ “KARAGÖZ GELİN OLUYOR” TİYATROSU

TED Bursa Koleji Lise Tiyatro Kulübü öğrencileri, 28 Mayıs Pazartesi günü hazırlamış oldukları “Karagöz Gelin Oluyor” adlı tek perde komedi oyunlarını okulumuzun ilkokul öğrencilerine sahnelediler.

TED Bursa Koleji Tiyatro Kulübü öğrencileri, Tiyatro Öğretmenleri Serdar Demirdaş, Müzik Öğretmenleri Esen Tekin ve Umut Kamışlı ile birlikte hazırladıkları “Karagöz Gelin Oluyor” adlı tek perdelik komedi oyununu, okulumuz konferans salonunda 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerimize sahnelediler. Büyük TED Ailesinin birlikteliğinin hissedildiği bu güzel atmosferde öğrencilerimiz nitelikli bir sanat eserini izlemenin keyfini yaşarken, TED’li olmanın verdiği gururu bir kez daha hissettiler. Oyun bitiminde okulumuz Kurucu Temsilcisi Nilgün Çelebi, Genel Koordinatörümüz Rasim Aydoğuş ve Lise Müdürümüz Hatice Eser TED Bursa Koleji tiyatro ekibini tebrik ettiler.

TED Kocaeli Koleji Ailesi olarak TED Bursa Koleji Tiyatro Kulübü öğrencilerine ve eğitmenlerine bu güzel gösteriden dolayı teşekkür ederiz.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız