TED İLE HEP EN ÖNDE! TED KOCAELİ KOLEJİ ANASINIFINDA BECERİLERİM VE HAKLARIMLA VARIM!

TED Kocaeli Koleji Anasınıfında; öğrencilerimizin 21. Yüzyıl şartlarında pek fazla deneyimleme fırsatı bulamadıkları çeşitli yaşamsal becerilerini geliştirmelerini önemsiyoruz. Bu deneyimleri çift dilli olarak edinmeleri, İngilizceyi günlük yaşamlarında daha fazla kullanabilmelerine yardımcı oluyor. İletişimin dikkat, saygı, sabır ve hoşgörü temelleri üzerine kurulabileceğinin örneklerini veriyoruz. Böylece düşüncelerini özgürce ifade edebilmenin, dinleyebilmenin ve dinlenilmenin değerini yaşayarak görmelerini istiyoruz. Oyunu çocuğun kalbine giden bir yol ve yöntem olarak benimseyen okulumuzda, öğrencilerimizin bireysel özelliklerinin ve haklarının farkında, sınırların ve özel alanların bilincinde olan ve bunu ifade edebilen bireyler olarak yetişmelerini hedefliyoruz.