TED İLE HEP EN ÖNDE! TED KOCAELİ KOLEJİ İLKOKULUNDA DÜNYA VATANDAŞLARI YETİŞİYOR

TED Kocaeli Koleji İlkokulunda; okuyan, okuduklarını sorgulayan, eleştirel bakış açısına sahip, teknolojiyi fayda sağlayacak şekilde kullanan, iki yabancı dilde yetkinlik kazanmış dünya vatandaşları yetiştiriliyor. İspanyolca veya Almancayı ikinci yabancı dil olarak seçen TED Kocaeli Koleji öğrencileri İngilizcede üst düzey yeterlilik kazanıyorlar.
Alanında uzman akademik kadroların rehberliğinde, bireysel farklılıkları dikkate alınarak yetiştirilen TED Kocaeli Koleji İlkokul öğrencileri dinamik ve yenilikçi bir eğitim öğretim anlayışı çerçevesinde 21. Yüzyılın hızlı gelişmelerine hazırlanıyorlar. Sosyal ve akademik yönlerine bütünsel olarak rehberlik edilen öğrenciler, pozitif disiplin anlayışıyla başarıyı yakalıyorlar.