TED Kocaeli Koleji 1. Sınıf Öğrencilerinin Yapboz Sergisi

TED Kocaeli Koleji 1. Sınıf Öğrencilerinin yarıyıl tatilinde tamamladıkları yapbozlar fuaye alanında sergilendi.

TED Kocaeli Koleji 1. sınıf öğrencileri yarıyıl tatilini verimli geçirmeleri adına tatil önerisi olarak sunulan ve çocukların bilişsel gelişiminde önemli yeri olan yapbozlarını tatil süresince tamamladılar. Konsantrasyonu geliştirme, sabır, farklı bakış açıları elde etme, görsel hafızayı ve ince motor becerileri geliştirme gibi faydaları olan yapbozları minik elleriyle tamamlayan öğrencilerimizin çalışmaları tatil sonrası 7-11 Şubat haftası itibariyle sergilenmeye başladı.

2021-2022 eğitim öğretim yılının 2. Yarıyılının tüm öğrencilerimiz için sağlık ve başarıyla geçmesini diliyoruz.