TED KOCAELİ KOLEJİ 1. YENİYIL PAYLAŞIM ŞENLİĞİ ÇOCUKLARIMIZI SEVİNDİRMEYE DEVAM EDİYOR

TED Kocaeli Koleji Okul Aile Birliği üyeleri ve Okul Yönetimi Kardeş Okulumuz Aşağı Doğantepe İlkokulu’nu ziyaret ederek yeni yıl ve karne hediyelerini teslim ettiler.

TED Kocaeli Koleji OKul Aile Birliği Üyelerimiz başta olmak üzere tüm veli , öğretmen ve öğrencilerimizin büyük katkı ve özverileriyle gerçekleşen Yeni Yıl Paylaşım Şenliği’nde toplanan yardımların bir bölümü kardeş okulumuz Aşağı Doğantepe İlkokulu’na ulaştı. Başiskele İlçesindeki tek köy okulu olma özelliğini koruyan kardeş okulumuzun müdürü İdris Koçyiğit ile yapılan çalışmada ihtiyaç sahibi çocuklar belirlenmiş ve okulda yapılabilecek iyileştirmeler üzerinde çalışılmıştı. Buna göre Konferans Salonu’nun projeksiyon ve ışık geçirmez perdeleri ile , profesyonel ses sitemi ve Anaokulu öğrencilerinin oyun alanı düzenlemesi yapıldı. Öğrencilerimizin kıyafet , kitap, kırtasiye ve oyuncaklardan oluşan hediyeleri , öğretmenleri tarafından kendilerine teslim edildi. Okul Yönetimi başta olmak üzere tüm öğretmenler ve Aşağı Doğantepe muhtarlığı ve Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü TED Kocaeli Koleji ve Okul Aile Birliği’nin bu projesi karşısında şükranlarını ilettiler. Toplanan ayni ve nakdi yardımların ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılması halen devam ediyor.