TED KOCAELİ KOLEJİ 11. SINIF ÖĞRENCİLERİ ANKARA ÜNİVERSİTELERİNİ GEZDİ

TED Kocaeli Koleji 11. sınıf öğrencileri, üniversiteleri tanımak ve bilgi almak amacıyla Ankara’daki Üniversiteleri ziyaret ettiler.

Öğrencilerimize kariyer planlarını yapmalarında yardımcı ve seçimlerinde yol gösterici olmak, aynı zamanda üniversite kültürü, olanakları, bölümler, öğrenci yaşamı ve benzeri konularda yerinde bilgiler edindirmek, öğrencilerimizin motivasyonlarını arttırmak ve bakış açılarının daha da genişlemesini sağlamak amacıyla Ankara’da bulunan Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi ve TED Üniversitesi kampüslerine 7-8 Kasım 2019 tarihleri arasında ziyaretler düzenlendi. 11. sınıf öğrencilerimiz ilk olarak ODTÜ kampüsünde düzenlenen Kariyer Fuarına katıldılar. İki gün süren üniversite gezisinde Anıtkabir ziyareti de yapıldı.