TED KOCAELİ KOLEJİ 19 MAYIS GENÇLİK FESTİVALİNDE

TED Kocaeli Koleji Öğrencileri; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı “Türk Eğitim Derneği 90. Yıl Kutlamaları ve 19 Mayıs Gençlik Festivali” kapsamında coşkuyla kutladı.

TED Kocaeli Koleji öğrencileri; TED ve TED Ankara Kolejinin ev sahipliği yaptığı “Türk Eğitim Derneği 90.Yıl Kutlamaları ve 19 Mayıs Gençlik Festivali”nde, ritim-perküsyon ve vals, zeybek gösterileriyle yerlerini aldılar.

TED Kocaeli Koleji öğrencileri 17-18-19 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirilen “Türk Eğitim Derneği 90.Yıl Kutlamaları ve 19 Mayıs Gençlik Festivali” kapsamında birçok etkinliğe imza attı.

KÜLTÜR, SANAT VE SPOR ETKİNLİKLERİ
Görsel sanatlar, dans, spor ve müzik alanlarında tüm TED okullarının rol aldığı programda, Ritm-Perküsyon Öğretmenimiz Murat BİZEL rehberliğinde ve Ankara Kent Orkestrası sanatçısı Mehmet Erdemli’nin saksofon eşliğiyle sundukları performanslarıyla izleyenleri kendilerine hayran bırakan TED Kocaeli Koleji Ritim-Perküsyon Grubu öğrencileri, 10. Yıl Marşı’yla gösterilerini noktaladılar.

ANITKABİR ZİYARETİ

TED Kocaeli Koleji olarak 15 bin TED öğrencisinin katıldığı Anıtkabir’de saygı ve özlemlerimizi sunmak adına Ata’mızın huzurunda tek yürek olmaktan kıvanç duyduk.

VALS VE ZEYBEK GÖSTERİSİ
“19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı “ kapsamında TED Ankara Koleji Stadyumu’nda gerçekleşen 15 bin kişilik dev geçidin ardından vals ve zeybek danslarını yüzlerce TED öğrencisi ile aynı anda sunan öğrencilerimiz, unutulamayacak anlara imza atmanın gururunu yaşadılar.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız