TED KOCAELİ KOLEJİ 2, 3 ve 4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ KİTAP HAFTASINDA YAZAR İLKAY MARANGOZ’U AĞIRLADI

TED Kocaeli Koleji 2, 3 ve 4. sınıf öğrencileri, 7. Geleneksel Kitap haftasının son günü olan 24 Mart Cuma günü, kitaplarını okudukları yazar İlkay Marangoz ile buluşarak keyifli bir söyleşi gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz, okudukları kitaplarla ilgili yaptıkları çalışmaları yazar ile paylaştılar ve okudukları kitaplarla ilgili merak ettikleri soruları sorarak meraklarını giderdiler. Okul koridorlarında tüm çalışmalarını sergileyerek diğer öğrencilerde de yazarın kitapları ile ilgili okuma merakı oluşturdular. Kitap okumanın büyülü dünyasına yolculuk yapan öğrencilerimizde bu tutkunun artarak devam etmesini diler, yazar İlkay Marangoz’a haftamıza renk kattığı için teşekkür ederiz.