TED KOCAELİ KOLEJİ 2. KİTAP HAFTASI 4. GÜN

Bu yıl 2.si düzenlenen TED Kocaeli Kitap Haftası, 4. gün etkinlikleriyle sona erdi. Hafta boyunca gerçekleştirilen edebiyat dünyasının önemli isimlerinin katıldığı söyleşiler, düzenlenen atölyeler ve çeşitli etkinliklerle öğrenciler kitaplarla dolu bir hafta geçirdiler.

Ortaokul ve lise öğrencileri, TED Kocaeli Koleji 2. Kitap Haftası’nda İngilizce öğretmenleri tarafından hazırlanan, kitap haftası ile ilgili çeşitli branşlara ait soruların yer aldığı “Quiz Show” etkinliği ile kitap haftasını sonlandırdılar.

Dolu dolu geçen beş günlük sürecin her aşamasında aktif rol oynayan öğrenciler unutulmayacak deneyimler yaşadılar. Öğrenciler, pek çok yazar ile bir araya gelerek, kitaplar üzerine sohbet edip yazarlara kitaplarını imzalatma şansı yakaladılar.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız