TED KOCAELİ KOLEJİ 2. KİTAP HAFTASI BAŞLADI

TED Kocaeli Koleji 2. Kitap Haftası 1. gün etkinlikleri, birbirinden renkli etkinlikler ve çok değerli yazarların katılımıyla başladı. Ana sınıflardan liseye kadar bütün öğrencilerin katılım gösterdiği “Kitap ve Umut” temalı TED Kocaeli Koleji 2. Kitap Haftası 1. gün etkinlikleri büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirildi.

Sınıf içi etkinliklerinden, okul genelinde uygulanan kitap okuma saatlerine kadar oldukça faydalı etkinliklerin gerçekleştiği ilk gün, oldukça renkli anlara sahne oldu. İlk ders saatinde ana sınıflarında “Beyin Fırtınası”, ilkokullarda “Kitap alırken nelere dikkat etmeliyiz?” sunumu, ortaokullarda “Başka bir dünya mümkün” kitap kapağı tasarlama etkinliği ve liselerde çeşitli atölye çalışmaları gerçekleştirildi. Yazar Göknil Genç, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine kitaplar hakkında merak ettikleri ve kitaplara dair her şeyi anlattığı bir söyleşi gerçekleştirdi. Ardından öğrencilerin kitaplarını imzaladı.

Gün boyunca gerçekleşen bilimsel çalışmalar, karikatür yarışmaları, kitap kapağı tasarlama ve birçok atölye çalışması ile öğrenciler, birçok farklı bilgiyi tecrübe etme şansı yakaladılar. Yazar Füsun Çetinel, “Duvarlarımız” adlı atölye çalışması ile öğrencilerle birlikte faydalı bir çalışma gerçekleştirdi. Birbirinden renkli etkinliklerle 1. günü geride bırakan TED Kocaeli Koleji 2. Kitap Haftası, birbirinden değerli yazarlar ve çok özel çalışmalarla devam ediyor.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız