TED KOCAELİ KOLEJİ 2.SINIF ÖĞRENCİLERİ BAŞİSKELE TRAFİK EĞİTİM PARKI’NDA

TED Kocaeli Koleji 2. Sınıf öğrencileri; trafikte yaya, yolcu ve sürücü olarak nelere dikkat etmeleri gerektiğini ders anlatımı ve eğlenceli uygulamalar yoluyla öğrendiler.

Öğrenciler bu kapsamda, 1-2 Ekim 2019 tarihlerinde Başiskele Çocuk Trafik Eğitim Parkı gezisini gerçekleştirdiler. Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda öğrencilerimiz, izledikleri videolarla trafik kazalarının nedenleri ve sonuçları hakkında bilgilerini geliştirdiler.

Trafik eğitimine teorik ve uygulamalı olarak etkin katılan öğrencilerimiz karayolu güvenliği hakkında bilgi, tutum ve davranışları teşhis etmek ve anlamak konusunda bilgi sahibi oldular. Eğitimin uygulama basamağında; kendilerine verilen araçlarla birer sürücü olarak trafik eğitim alanına çıkan öğrencilerimiz, parkurda sürüş keyfini yaşayarak öğrendiklerini uygulama şansına sahip oldular.

Tüm fotoğrafları görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

fları