TED KOCAELİ KOLEJİ 2. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ KİTAP HAFTASINI KİTAPLARLA OLAN DOSTLUKLARINI GÜÇLENDİREREK KAPATTILAR

TED Kocaeli Koleji Özel İlkokulu 2. Sınıf öğrencileri 7. Geleneksel Kitap Haftası etkinliklerini keyifle gerçekleştirdiler.

TED Kocaeli Koleji 2. Sınıf öğrencileri Kitap Haftası boyunca farklı etkinlikler uygulayarak kitapların renkli dünyasında yolculuğa çıktılar. Değerli yazar İlkay Marangoz’un yazmış olduğu “Rengârenk Kasabası, Büyük Şehrin Küçük Fareleri, Makarna Fabrikası” adlı kitapları keyifle okuyan öğrencilerimiz Bilişim Teknolojileri dersi ile disiplinler arası etkinlik olarak planlanan wordwall çalışmasıyla okudukları hikâyelerle ilgili hazırlanan soruları verilen sürede cevaplayarak kendilerini değerlendirmiş oldular. Ayrıca Deniz Alter’in yazmış olduğu “Hayaller Bir Baloncuğa Sığar mı?” adlı kitabın sınıf öğretmenlerince öğrencilere okunmasının ardından P4C çalışması ile akılcı tartışmalar yaparak, düşüncelerini özgürce ifade edebilmenin keyfini yaşadılar.

Kelimelerle Sarılmaktır Okumak.