TED Kocaeli Koleji 3.Sınıf Öğrencileri Ders Etkinlikleri

TED Kocaeli Koleji 3.sınıf öğrencileri uzaktan eğitim sürecinde ders içi etkinliklerine devam ediyorlar. Öğrencilerimiz, canlı derslerde atasözü ve deyimlerle ilgili etkinliklerin yanı sıra ülkeleri tanıma etkinliklerini de gerçekleştirdiler.

TED Kocaeli Koleji 3.sınıf öğrencileri, Türkçe dersinde, bir toplumun duygu, düşünce ve kültür yapısını yansıtan atasözlerini ve anlatıma akıcılık katan, kalıplaşmış sözcükler topluluğu olan deyimleri öğrendiler. Öğrencilerimiz, canlı ders esnasında deyim ve atasözleri ile ilgili hazırladıkları portfolyo çalışmalarını arkadaşlarına sunmaktan büyük keyif aldılar. Öğrencilerimiz ayrıca Türkçe dersi içerisinde seçtikleri ülke ile ilgili hazırladıkları çalışmaları da sundular. Ülkelerin başkentlerini, para birimlerini, gezilecek yerlerini ve yemeklerini arkadaşlarına hem görsellerle, hem de yazdıkları mektuplarla tanıttılar.