TED KOCAELİ KOLEJİ 3.SINIFLAR ÖĞRENDİKLERİNİ OYUNLA PEKİŞTİRDİLER

TED Kocaeli Koleji 3.sınıf öğrencileri hafta boyunca İngilizce dersinde öğrendikleri sayılar, sıra sayılar, aylar ve mevsimler konuları hakkında eğlenceli bir Parkur Oyunu oynadılar.

Her sınıfın kendi içinde yarıştığı oyunda disiplinlerarası bir işbirliği gerçekleştirildi. İngilizce öğretmenleri tarafından 4 farklı soru köşesinin arasına, Beden Eğitimi öğretmenleri tarafından 3 farklı parkur oluşturuldu. İkişer şubenin eş zamanlı yarıştığı dörder kişilik takımlar halinde aktiviteye katılan öğrencilerimiz hem İngilizce yazarak, hem de konuşarak soru köşelerinde heyecan dolu anlar yaşadılar. Aktivite sonunda sertifikalarını alan öğrenciler son öğrendikleri konular hakkındaki bu  eğlenceli çalışma ile güzel bir anıya sahip oldular ve kalıcı öğrenmenin kapılarını araladılar.