TED KOCAELİ KOLEJİ 3. SINIFLAR YUVACIK BARAJI GEZİSİNDE

TED Kocaeli Koleji 3. sınıf öğrencileri  “Evdeki kaynakların etkili ve verimli kullanımına yönelik özgün önerilerde bulunur. Kişisel bakımını yaparken kaynakları verimli kullanır. ” kazanımlarına ulaşmak amacıyla Başiskele Yuvacık Barajına bir alan gezisi yaptılar.

Yerine başka bir şey konulamayan, yeri doldurulamayan bir kaynak olan su; yaşayan bütün canlılar için en önemli doğal kaynaklardan biridir. Bu önemli kaynağımızın bize nasıl ulaştığı, nasıl kullanmamız gerektiği ile ilgili farkındalık oluşturmak için 3. sınıf öğrencileri 22 Ekim 2019 Salı günü Yuvacık Barajı gezisini gerçekleştirdi. Barajda görevli mühendislere sorularını soran öğrenciler, yerinde öğrenme deneyimlerine bir yenisini daha eklemiş oldular.