TED Kocaeli Koleji 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Kutladı

Mustafa Kemal’in Başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruzu TED Kocaeli Koleji ailesine yakışır bir törenle andık.

30 Ağustos 1922 tarihinde Büyük Taarruzun başarıyla sonuçlanmasının ardından ilan edilen ve zaferi betimleyen 30 Ağustos Zafer Bayramı, 98. yıl dönümünde okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı. Kurucu Temsilcimiz ve Genel Müdürümüz Sayın Nilgün Çelebi’nin ve Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Gülçin Güngör Ersöz’ün günün anlam ve önemini belirten konuşmaları öğrencilerimiz tarafından soluksuz dinlendi. Konuşmacılar, tüm dünyayı etkisi altına alan salgına rağmen, gerekli tüm tedbirleri alarak kutladığımız Bayramımızı her türlü ahval ve şerait altında kutlamamızın önemini vurguladılar. Öğrencilerimizin barış içinde kazanacakları nice zaferler görmelerini diliyoruz.