TED KOCAELİ KOLEJİ 4. GELENEKSEL YENİ YIL PAYLAŞIM ŞENLİĞİ

TED Kocaeli Koleji’nde “4. Geleneksel Yeni Yıl Paylaşım Şenliği” bu yıl da coşkulu ve birbirinden güzel etkinliklerle gerçekleştirildi.

Paylaşma ve yardımlaşma geleneğinin en güzel örneklerinden biri olan “Paylaşım Şenliğimiz” 28.12.2018 Cuma günü velilerimizin ve öğrencilerimizin yoğun katılımıyla birbirinden eğlenceli etkinliklerle doyasıya yaşandı.

Yeni bir yıla ‘merhaba’ dediğimiz “Paylaşım Şenliğimiz”; ana sınıfı, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimiz için özel olarak hazırlanan etkinliklerle dört seviyede gerçekleştirildi. Okul Aile Birliğimizin ve sponsorlarımızın değerli katkılarıyla düzenlenen ve gün boyu süren şenliğimizde; film gösterimi, eğlence stantları, yılbaşı gençlik konseri ve öğrencilerimizin heyecanla beklediği hediye çekilişi gibi unutulmaz anlara sahne oldu. TED Kocaeli Koleji Ailesi olarak sosyal dayanışma ve yardımlaşmayı temel ilke edindiğimiz şenliğimizle yeni bir yıla başlamanın mutluluğunu ve coşkusunu hep birlikte yaşadık. “Geleneksel Paylaşım Şenliğimize” destek veren ve katılımlarıyla bizleri mutlu eden tüm velilerimize ve Okul Aile Birliğimize, katkılarını esirgemeyen sponsorlarımıza, etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve varlıklarıyla günümüze anlam katan değerli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Tüm fotoğraflara ulaşmak için tıklayınız.