TED Kocaeli Koleji 4.Sınıf Öğrencileri ve Öğretmenleri Kahoot Yarışmasında Buluştular

TED Kocaeli Koleji 4.Sınıf öğrencileri Kahoot yarışmasıyla Türkçe ve Matematik derslerinde öğrendiklerini eğlenerek ve yarışarak pekiştirdiler.

TED Kocaeli Koleji 4.sınıf öğrencileri 21-25 Aralık 2020 haftasındaki Matematik ve Türkçe dersleri kapsamında, “Çarpım Tablosu”, “Kısa Yoldan Bölme İşlemi” ve “Eş Anlamlı Kelimeler” konularıyla ilgili 25 sorudan oluşan Kahoot yarışmasında hem eğlendiler hem de öğrendikleri bilgileri pekiştirme ve paylaşma fırsatı buldular. Bilmenin yanı sıra hızlı cevap vermenin de önemli olduğu yarışmada kazanan, oyuna katılan, seyirci olan öğrencilerimizi bir kez daha kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.