TED KOCAELİ KOLEJİ 5 VE 6. SINIF ÖĞRENCİLERİ TÜRK DİL BAYRAMI’NDA FEYZA HEPÇİLİNGİRLER İLE BULUŞTU

TED Kocaeli Özel Ortaokulu 5 ve 6. sınıf öğrencileri 26 Eylül Türk Dil Bayramı etkinlikleri kapsamında Okulumuzun konferans salonunda “Off, Dilim!” adlı kültür kitabımızın yazarı Feyza Hepçilingirler ile buluştular.
Söyleşi, konuğumuzun Dil Bayramı’nın önemini ifade eden konuşmasıyla başladı. Ardından yazarımız Türkçenin önemi ve ‘’Off, Dilim!’’ adlı kültür kitabı hakkında paylaşımlarda bulundu. Feyza Hepçilingirler’in öğrencilerimizin kitap hakkındaki sorularını yanıtlamasından sonra Okul Müdürümüz Türkan Yaman’ın yazarımıza çiçek ve bağış sertifikasını takdim etmesiyle söyleşi sona erdi.
Sayın Feyza Hepçilingirler’e ‘’Türk Dil Bayramı’’ etkinliklerine kattıkları değerden dolayı teşekkür ederiz.