TED KOCAELİ KOLEJİ 5. SINIF ÖĞRENCİLERİ YAZAR FEYZA HEPÇİLİNGİRLER İLE BULUŞTU

TED Kocaeli Koleji 5. sınıf öğrencileri “7. Geleneksel Kitap Haftası” etkinlikleri kapsamında “Off, Dilim!” adlı kültür kitabının yazarı Feyza Hepçilingirler ile çevrim içi buluştular.  Söyleşi; konuğumuzun Türkçenin önemi, dilimizin yozlaşma nedenleri, dilimizi korumak için bizlere düşen görevler ile ilgili öğrencilerimize aktarımlarıyla başladı. Öğrencilerimiz Feyza Hepçilingirler ile buluşmanın heyecanını yaşarken okudukları kitapla ilgili merak ettikleri sorulara yanıt buldukları keyifli bir söyleşi gerçekleştirdiler. Söyleşi sonunda öğrencilerimizde Türkçemizin değeri ve önemi hakkında farkındalık yaratan Sayın Feyza Hepçilingirler’e değerli katkılarından dolayı teşekkür sertifikası takdim edildi.