TED KOCAELİ KOLEJİ 5. SINIF ÖĞRENCİLERİ YÜZ YÜZE EĞİTİME BAŞLADI

31 Ağustos 2020 tarihinden itibaren online olarak eğitimlerine devam eden öğrencilerimiz, Milli Eğitim Bakanlığının yüz yüze eğitimin başlaması ile ilgili açıklamalarının ardından 2 Kasım 2020 Pazartesi günü, okuldaki ilk günü deneyimlediler.

Öğrencilerimiz “Okulumda İlk Günüm” çalışmaları çerçevesinde önce konferans salonumuzda okul yöneticilerimiz ve rehber öğretmenlerimiz ile buluştular. Öğrencilerimizi yeniden okulda görmenin heyecanını, mutluluğunu ve yeni okul rutinlerinde onları bekleyen farklılıkları paylaşan okul yöneticilerimizin ardından rehber öğretmenlerimiz okulda hijyen kuralları ile ilgili olarak hazırlamış oldukları sunumu gerçekleştirdiler.

Danışman öğretmenleri eşliğinde önce okul turu gerçekleştiren öğrencilerimiz okul alanlarını ve okul çalışanlarını tanıdılar. Ardından gerçekleştirilen “Hangi durumlarda, kime/nereye gitmeliyim?” adlı oryantiring çalışması ile öğrendiklerini pekiştirdiler. Tanışma bingosu ve buz kırıcı oyunlarla eğlenceli sınıf etkinliklerine devam eden öğrencilerimiz, teneffüslerine ön bahçede kendileri için ayrılan alanda geçirerek bahçede oyun oynamanın keyfini yaşadılar. Öğrencilerimiz yeni normalde öğle yemeği yeme ve kahvaltı yapma rutinlerinin de değişikliklerini tecrübe ettiler.

Konferans salonu ve sınıf içi etkinlikler online olarak eğitime devam eden öğrencilerimiz ile eş zamanlı olarak da paylaşıldı. Yüz yüze eğitime dahil olamayan öğrencilerimizle de en kısa sürede buluşmayı diliyor ve onlarla gerçekleştireceğimiz oryantasyon programımızı da heyecanla bekliyoruz.