TED KOCAELİ KOLEJİ 5. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ ESRA İLTER DEMİRBİLEK İLE BULUŞTU

7. Geleneksel Kitap Haftası etkinlikleri kapsamında pek çok değerli yazar öğrencilerimizle buluştular. 5. sınıf öğrencilerimiz okudukları “Çılgın Deneyler Kulübü” kitabının yazarı Sayın Esra İlter Demirbilek ile 22 Mat 2023 tarihinde keyifli bir söyleşi gerçekleştirdiler. Okudukları kitaba dair merak ettikleri soruları yazara yönelten öğrencilerimiz yazarımızın “Çılgın Bir Proje Üretseydiniz Ne Üretirdiniz?” sorusuna yaratıcı fikirler üreterek fikir alışverişinde de bulundular. Geleceğe dair ve doğayı korumaya yönelik pek çok proje fikri öğrencilerimiz tarafından paylaşıldı. Aynı zamanda çocuk kitabı çizeri olan yazarımız çizime ilgi duyan öğrencilerimizin de sorularını yanıtladı. Teşekkür sertifikasının takdiminin ardından kitapların imzalanmasıyla söyleşi sona erdi.