TED Kocaeli Koleji 8. Sınıf Öğrencileri Almanca /İspanyolca KAHOOT etkinliğinde

TED Kocaeli Koleji 8. Sınıf öğrencileri, konu tekrarlarını eğlenceli bir şekilde tamamlayabilmek için bu dönem öğrendikleri tüm konuları Kahoot uygulamasını kullanarak tekrar ettiler. KAHOOT, okullarda ve diğer eğitim kurumlarında eğitim teknolojisi olarak kullanılan oyun tabanlı bir öğrenme platformudur.

12-13 Kasım tarihlerinde Almanca ve İspanyolca dersinde şimdiye kadar öğretilen konuların tekrar edilmesi amacıyla Kahoot uygulaması kullanıldı. Laboratuvarda bilgisayarlarla, sınıflarda telefonlarla yapılan ve  çift dilli olan bu etkinlikte, İspanyolca ve Almanca öğrencilerinden karışık gruplar oluşturuldu. Her grup, sırayla gelen sorulara işbirliği içerisinde cevap verdi. Bu etkinlikte öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de tatil öncesinde konu tekrarı yaptılar.