TED KOCAELİ KOLEJİ 8. SINIF ÖĞRENCİLERİ YAZAR VE EDİTÖR SENEM KALE İLE BULUŞTULAR

“7. Geleneksel Kitap Haftası” etkinlikleri kapsamında, 21 Mart 2023 tarihinde 8. sınıf öğrencilerimiz yazar ve editör Senem Kale ile bir araya gelerek keyifli bir etkinlik gerçekleştirdiler.

Söyleşi, öğrencilerimizin okuduğu “Nutuk” adlı kültür kitabımızın yazarı Senem Kale’nin eserin yazılış ve çizgi romana dönüşme hikâyesi ile ilgili keyifli paylaşımlarıyla başladı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadele sürecini ve Cumhuriyet’in kuruluş yıllarını aktardığı, o yıllara ait en önemli belgelerden biri olan “Nutuk” üzerine eleştirel düşünme etkinlikleriyle devam eden söyleşide öğrencilerimiz de merak ettikleri soruları sorma imkânı buldular. Etkinliğin sonunda öğrencilerimiz tarafından yazarımıza “Nutuk” çizgi romanı için oluşturdukları kapak tasarımları sunuldu.

Söyleşi, yazarımıza değerli katkılarından dolayı takdim edilen teşekkür sertifikası ve kitapların imzalanmasıyla sona erdi.