TED KOCAELİ KOLEJİ 8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ RAHMİ KOÇ MÜZE GEZİSİNDE

17 Aralık 2022 Cumartesi günü 8.Sınıf öğrencilerimiz Mustafa Vehbi Koç Binası / Tarihi Lengerhane Binası, Tarihi Hasköy Tersanesi ve Açık Hava Sergileme Alanı olarak üç ana bölümden oluşan Rahmi Koç Müzesini gezerek, müzede sergilenen iletişim, ulaşım ve endüstriyel mirasın en geniş yelpazedeki örneklerini inceleme imkanı buldular.

8.Sınıf öğrencilerimiz “Müzede Eğitim Projesi” kapsamında; sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunabilecek ideal ortamlar oluşturarak yaptıkları faaliyetlerle zihinsel, bedensel, duyuşsal, bilişsel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunarak, hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını geliştirme fırsatını yakalamış oldular.

Rahmi Koç Müze gezisi ardından, yoğun sınav temposundaki öğrenciler motivasyonlarını artırmak amacıyla, Ortaköy sahilinde kısa bir yemek molası vererek keyifli vakit geçirdiler.