TED KOCAELİ KOLEJİ 8. SINIF ÖĞRENCİSİ İREM METİN’DEN İKİ BÜYÜK ŞAMPİYONLUK!

TED Kocaeli Koleji Ortaokulu 8. sınıf öğrencimiz İrem Metin, bu yaz rüzgar sörfü alanında elde ettiği büyük başarılarla bizleri gururlandırdı.

10-14 Ağustos 2024 tarihlerinde, Vakkoroma sponsorluğunda gerçekleştirilen 2024 Slalom Türkiye Ligi Şampiyonası’nın 3. ayağında (15 yaş altı) U15 kategorisinde yarışan İrem, birincilik kürsüsüne çıkarak büyük bir başarıya imza attı. Bu önemli başarısının ardından, 15-18 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen IFCA Avrupa Şampiyonası’na katılan öğrencimiz, (17 yaş altı) U17 kategorisinde de birinci olarak hem ülkemizi hem de okulumuzu uluslararası alanda en iyi şekilde temsil etti.

İrem Metin’i başarılarından dolayı tebrik ediyor, gelecekteki yarışmalarda da kendisine başarılar diliyoruz. TED Kocaeli Koleji olarak, öğrencimizin bu büyük başarılarını ailemizin her bir ferdiyle paylaşmaktan gurur duyuyoruz!