TED KOCAELİ KOLEJİ 9. VE 10. SINIF VELİLERİMİZE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi 9 ve 10.sınıf velilerine yönelik olarak, yeni öğretim yılı ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

19 Eylül 2022 Pazartesi günü 9. Sınıf velileriyle ve 21 Eylül 2022 Çarşamba günü 10. Sınıf velileriyle yapılan toplantılarda, öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz, akademik ve sosyal çalışmalarımız ile ilgili bilgiler aktarıldı. Lise müdürü Jale Haşimoğlu’nun Velilere sunumu ile başlayan toplantılarda Lise Rehber Öğretmeni Merve Büyükmete, öğrencilerin genel gelişim dönemleri hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Daha sonra Lise Zümre Başkanları branş dersleri ile ilgili TED Kocaeli Kolejinin 9 ve 10. sınıf düzeyindeki temel hedeflerini, derslerin içeriklerini, yapılacak programları ve etkinlikleri aktardılar.

Velilerimizin sorularının da cevaplandırıldığı toplantı, 2022-2023 Öğretim Yılının sağlıklı ve başarılı bir yıl olması dilekleri ile sonlandırıldı.