TED KOCAELİ KOLEJİ “AKIL OYUNLARI YARIŞMASI”NDA

TED Kocaeli Koleji “Akıl Oyunları Kulübü” öğrencileri 27 Mayıs tarihinde TED Ankara Koleji Vakfı Özel Ortaokulu ev sahipliğinde gerçekleştirilen “TED Ortaokulları Arası 4. Akıl Oyunları Şampiyonası”na katıldı.

Bu sene ‘Benim Gözümden Matematik’ temasıyla gerçekleştirilen “TED Ortaokulları Arası 4. Akıl Oyunları Şampiyonası”na birçok TED Ortaokulundan öğrenciler katıldı. TED Ankara Koleji Vakfı Özel Ortaokulu ev sahipliğinde gerçekleştirilen yarışmanın içeriği, Dünya Zeka Oyunları Federasyonu’nun Türkiye’deki temsilcileri olan Akıl Oyunları Dergisi, Türk Beyin Takımı ve Akıl Derneği’nin katkıları ile hazırlandı. TED Kocaeli Koleji Akıl Oyunları Kulübü öğrencileri de yıl boyunca yaptıkları çalışmaların ışığında yarışmadaki soruları yanıtlamaya çalıştılar.

Okulumuzu ve kendilerini en iyi şekilde temsil eden öğrencilerimizi kutluyoruz.