TED KOCAELİ KOLEJİ ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİ İZLEYECEKLERİ ÇİZGİ FİLMİ OY KULLANARAK SEÇTİLER

Ana sınıfı 4 ve 5 yaş grubu öğrencileri 23 Ekim 2017 Pazartesi günü ana sınıfında oy kullanarak izleyecekleri çizgi filmi belirlediler.

TED Kocaeli Özel İlkokulu Ana Sınıfı 4 – 5 yaş grubu öğrencileri “cumhuriyet, demokrasi, seçme ve seçilme hakkı” konularını içeren ünitelerinin sonunda seçim yaptılar. Öğrenciler konu ile ilgili oy pusulalarını, seçim sandıklarını ve seçim ortamlarını hazırlayıp demokratik kurallar çerçevesinde süreci başlattılar ve izleyecekleri filmi belirlemek için ana sınıfı koridorunda oylarını kullandılar. Seçim yaparak oylarını kullanan öğrencilerimizin heyecanı ve mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Verilen oyların sayımıyla “Şirinler 3” filmi izlenmek üzere öğrencilerimiz tarafından seçilmiş oldu. Seçilen film okulumuzun konferans salonunda 26 Ekim 2017 Perşembe günü büyük bir ilgiyle izlendi.”