TED KOCAELİ KOLEJİ ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİNDEN PORTFOLYO SUNUMLARI

TED Kocaeli Koleji Ana sınıfı öğrencileri, 18 Mayıs 2019 Cumartesi günü 2018 – 2019 eğitim – öğretim yılı portfolyo sunumlarını keyifle tamamladı.

TED Kocaeli Koleji ana sınıfı öğrencileri, sene boyunca öğrendiklerinden, ilgi ve becerilerinden ve yaptıkları çalışmalarından bazılarını seçerek oluşturdukları portfolyo dosyasını, 18 Mayıs 2019 Cumartesi günü ailelerine sundular.

Öğrencilerimiz ingilizce derslerinde öğrendikleri becerileri de, yıl boyunca çaba ve ilerleme ile gelmiş oldukları düzeylerini yansıtan, öğretmenlerinin hazırladıkları istasyon şeklindeki etkinliklerini yaparak ailelerine sunma heyecanını yaşadılar. Çocuklarının kendi kendini değerlendirme becerilerini kazandıkları ve yaratıcılık yönlerinin geliştiğini gören anne ve babalar sunum sonunda mutluluklarını ifade ettiler.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız