TED KOCAELİ KOLEJİ ANA SINIFI ULUSLARARASI HAFTA ETKİNLİKLERİNİ KUTLADI

TED Kocaeli Koleji ana sınıfı öğrencilerimiz 20 Nisan 2017 tarihinde okulumuzda uluslararası hafta kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiler

Ana sınıfı öğrencilerimizin okul içi uygulamalarında işlediği “Ülkeleri Tanıyalım” ünitesi kapsamında “Ülke Nedir?”, “Ülkemiz ve ve Bazı Ülkelerin Özellikleri Nelerdir?” sorularının cevaplarını uygulayarak ve eğlenerek öğrendiler. Uluslararası hafta etkinlikleri kapsamında her sınıf için bir ülke seçildi ve o ülkelerinin özellikleri detaylı bir şekilde incelendi.

4 yaş grubundaki öğrencilerimizin oluşturduğu A grubu: Hindistan, B grubu: Türkiye, 5 yaş grubundaki öğrencilerimizin oluşturduğu A grubu: Avustralya, B grubu: İspanya, C grubu: Çin ve D grubu: İtalya’nın başkentini, mimari yapılarını, yemeklerini, etnik müziklerini, gelenek-göreneklerini ve bayrağını inceleyerek o ülkeler hakkındaki bilgileri detaylı araştırma fırsatı yakaladılar. “Ülkeleri Tanıyalım” ünitesi kapsamında gerçekleştirilen sanat faaliyetlerini ve uygulamalı olarak öğrendikleri bilgileri, ilkokul binasında kurulan stantlarla ilkokul ve ortaokul öğrencileriyle paylaştılar ve onların da ülkelerle ilgili bilgi almasını sağladılar.