TED KOCAELİ KOLEJİ ANA SINIFLARI KASIM AYI ETKİNLİKLERİ

TED Kocaeli Koleji Ana Sınıfı öğrencileri, kasım ayı “Yaşam Alanları” temasınını farklı ve yaratıcı etkinliklerle tamamladı.

TED Kocaeli Koleji Ana Sınıfı Ana Sınıfı öğrencileri, kasım ayı “Yaşam Alanları” teması ile ilgili beyin fırtınaları yapıp, kavram ağını oluşturdu. Bu temayla öğrenciler; “Ev nedir?”, “Ev Yapımında Kullanılan Malzemeler Nelerdir?”, “Mimar ve İç Mimar Kimdir?, Görevleri Nelerdir?”, “Türkiye’deki Ev Çeşitleri”, “Türkiye’deki Ünlü Mimari Yapıtlar”, “Dünyadaki Ünlü Mimari Yapıtlar”, “Habitat” kavramlarını öğrenme fırsatı elde etmiş oldular.

Öğrenciler, görsel sanatlar, seramik, yüzme ve diğer branş dersleri ile işledikleri konuları zenginleştirip, pekiştirdiler. Aynı zamanda 23 Kasım 2018 Cuma günü eğitim öğretim yılının ilk çeyreğini tamamlayarak karne heyecanını da yaşadılar.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız.